POSJETA PREDSTAVNIKA PERUNTINA PTUJ GRUPE POLJOPRIVREDNO-PREHRAMBENOM FAKULTETU

POSJETA PREDSTAVNIKA PERUNTINA PTUJ GRUPE POLJOPRIVREDNO-PREHRAMBENOM FAKULTETU

Poštovani,

 

S velikim zadovoljstvom najavili bismo posjet predstavnika Peruntina Ptuj grupe PPF Sarajevo  5.10.2023. u 10 h te pozivamo sve studente i ostale zainteresirane da iskoriste priliku i saznaju više o aktivnostima same kompanije i mogućnostima za karijeru.

Perutnina Ptuj grupa kao jedna od vodećih firmi u industriju proizvodnje i prerade pilećeg i purećeg mesa želi otvoriti vrata mladim potencijalima koji razmišljaju o svojoj budućnosti, traže svoj karijerni put ili jednostavno žele biti više informirani o specifičnostima rada nekih od najuspješnijih firmi na ovim prostorima.

Svi sudionici imat će priliku dobiti direktan i detaljan uvid u interne mehanizme rada ove kompleksne industrije te saznati više o tehnologijama, projektima, perspektivama. Ovo je prilika i za umrežvanje obzirom da će na predstavljanju biti dio top menadžmenta grupe i lokalnog poduzeća u BiH od kojih možete dobiti odgovore na sva pitanja.

Svakako će tema biti i mogućnost za započinjanje i razvoj karijere u ključnim područjima biznisa, i određeno vrijeme će se definirati za generalna pitanja i odgovore.

Bit će nam veliko zadovoljstvo približiti vam i kompanijsku kulturu i način rada, reći više nešto o najpopularnijim proizvodima i dati pokoju internu zabavnu informaciju.

Radujemo se dolasku i druženju sa svim studentima i predstavnicima fakulteta i vjerujemo da ćemo skupa provesti informativan i inspirirajuć dan.

 

 

 

Lijep pozdrav

Muamer Mandra
Direktor proizvodnje



Objavljeno: 02.10.2023